AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcanın para verdiğini görmek

Kahve falında amcanın para verdiğini görmek

Kahve falında amcanın para verdiğini görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın para verdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında amcanın para verdiğini görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca oğluna para vermek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, anne baba dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında amcaya para vermek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında amcadan para almak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş amcadan para almak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana kağıt para verdiğini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eşinin para verdiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya para verdiğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir