AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş amcayı sağ görmek

Kahve falında ölmüş amcayı sağ görmek

Kahve falında ölmüş amcayı sağ görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, aile huzurunuzun bozulacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş amcayı sağ gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş amcayı sağ görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir yakınını sağ görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen uçaktan sağ çıkmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında depremden sağ çıkmak yeni bir sayfa açacağına, rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ el öpmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ olan kişiyi ölmüş görmek gergin olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağa yatmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir