AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcasını ölmüş görmek

Kahve falında amcasını ölmüş görmek

Kahve falında amcasını ölmüş görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında amcasını ölmüş gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş amcayla konuşmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden amca görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş amcasını canlı görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca ve baba görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında amca ve yenge görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş amcanı görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında amca teyze görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir