AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ kayması görmek

Kahve falında dağ kayması görmek

Kahve falında dağ kayması görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, böylece kendine güveneceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hayallerin yarıda kalacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında dağ kayması gördüyseniz:

  • Maddi anlamda yeni düzenlemeler yapmanız hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Kahve falında dağ kayması görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın kaymasını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kaynattığını görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kaynan görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut kaynatmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalettir.

Kahve falında kaynatılmış mısır görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynamış et görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında fare kaynatmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir