AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kaynattığını görmek

Kahve falında su kaynattığını görmek

Kahve falında su kaynattığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında su kaynattığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında suyu kaynatmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, fikirlerinin çatışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazanda kaynayan su görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, onları tebrik edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kazanda su kaynatmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yerden kaynayan su görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun kaynamasını görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşte kaynayan su görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında ateşte su kaynatmak parasını ve işini kaybedeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kaynayan kazan görmek başarıları ile tanınacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir