AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut kaynatmak

Kahve falında dut kaynatmak

Kahve falında dut kaynatmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut kaynatmak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Kahve falında dut kaynatmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ıhlamur kaynatmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır kaynatmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın kayması görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında inek süt kaynatmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet eder.

Kahve falında kaynayan yemek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine delalettir.

Kahve falında demir kaynatmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynayan yemek görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir