AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ çileği görmek

Kahve falında dağ çileği görmek

Kahve falında dağ çileği görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ çileği gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirebilecek işleri veya parasal kazanç sağlayabilecek fırsatları araştırabilirsiniz.

Kahve falında dağ çileği toplamak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında dağ çileği yemek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında dağ çileği görmek sermayesini riske etmeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında dağ çilek görmek hataların telafi edileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilekli pasta yapmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ham çilek görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek ve üzüm görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında çilek ve böğürtlen görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir