AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanını unutmak

Kahve falında cüzdanını unutmak

Kahve falında cüzdanını unutmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, Allah’ın yolundan gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanını unutmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında cüzdanı evde unutmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdanını unutmak kendisini çok yıpratacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdanı bir yerde unutmak kendini bunu başaracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanı unutmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdan unutmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çantasını bir yerde unutmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında okumayı unutmak ilişkilerin noktalanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir