AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdana para koymak

Kahve falında cüzdana para koymak

Kahve falında cüzdana para koymak yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdana para koymak gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında parayı cüzdana koymak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere tabir olunur.

Kahve falında cüzdanına para koymak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine yorulur.

Kahve falında cüzdanına para koyduğunu görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdana para koymak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para cüzdana koymak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin cebine para koymak işlerinin başarılı olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya para koymak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir