Kahve falında amcalarımı görmek

Kahve falında amcalarımı görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, büyük tartışmalara gireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında amcalarımı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yaratıcı olmalısınız.

Kahve falında amcanın elini öpmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş amcanızı görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcadan para almak kısmetinin ve talihinin açılacağına, toplum içindeki değerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın ağladığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir amca görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, sevinç gözyaşları dökmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında amca gelini görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amcasını öldürmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, işlerin aksamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir