AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla zeytin görmek

Kahve falında çuvalla zeytin görmek

Kahve falında çuvalla zeytin görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, mal sahibi olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla zeytin gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla uğraşmanız gerekse de, heyecandan kaçmayacaksınız.

Kahve falında çuvalla zeytin görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin çuvalı görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bir çuval zeytin görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, insanlara olan güvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalda yün görmek zorluklarını aşacağına, en yukarılara çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birini çuvala koymak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında çuvalda soğan görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalla pirinç görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulur.

Kahve falında çuvala odun doldurmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir