AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda soğan görmek

Kahve falında çuvalda soğan görmek

Kahve falında çuvalda soğan görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, itibar göreceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalda soğan gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında bir çuval soğan görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalda soğan görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir çuval kuru soğan görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına inanılır.

Kahve falında çuval içinde soğan görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Kahve falında bir çuval odun görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çuval içinde balık görmek para sahibi olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında çuval giymek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir