AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval zeytin görmek

Kahve falında bir çuval zeytin görmek

Kahve falında bir çuval zeytin görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, işlerinizin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında bir çuval zeytin gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Kahve falında çuvalla zeytin görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin çuvalı görmek ağız tadına kavuşacağına, planlı ve programlı davranacağına inanılır.

Kahve falında bir çuval zeytin görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında içi dolu çuval görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bir çuval yumurta görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday koymak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un çuvalı görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu çuval taşımak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir