AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla sebze görmek

Kahve falında çuvalla sebze görmek

Kahve falında çuvalla sebze görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ona kavuşacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla sebze gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Kahve falında çuvalla sebze görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze çiçeği görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebzeli pilav görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sebze yemek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret eder.

Kahve falında sebze pazar görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze kaybetmek işlerin canlanacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze çorbası içmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir