AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebzeli pilav görmek

Kahve falında sebzeli pilav görmek

Kahve falında sebzeli pilav görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, variyetini çoğaltacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, makam sahibi olacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalettir.

Kahve falında sebzeli pilav gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Kahve falında sebzeli pilav yapmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebzeli pilav yemek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında sebzeli pilav görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında taze sebze görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sebze aldığını görmek sorunların teker teker aşılacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan sebze çıkarmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında bostandan sebze toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında sebze tezgahı görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir