AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze çiçeği görmek

Kahve falında sebze çiçeği görmek

Kahve falında sebze çiçeği görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Kahve falında sebze çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında sebze çiçeği görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalettir.

Kahve falında çeşitli sebzeler görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze sebze ve meyve görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında sebze yetiştirdiğini görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş sebze yemek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sebze satmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine alamet eder.

Kahve falında sebze sandığı görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında haşlanmış sebze yemek kendisini iyi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir