AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut ağacı ve armut görmek

Kahve falında armut ağacı ve armut görmek

Kahve falında armut ağacı ve armut görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kötü günlerin geride kalacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut ağacı ve armut gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında armut ağacı görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında armut ağacı ve armut görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan armut yemek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut ağacından armut yemek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir