AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek satmak

Kahve falında yiyecek satmak

Kahve falında yiyecek satmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecek satmak gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında yiyecek satmak her zaman el üstünde tutulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yiyeceğin içinde kurt görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yiyeceklerin kurtlandığını görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye yiyecek vermek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşette yiyecek görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak şansın yüze güleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yiyecek görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir