AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval dolusu elma görmek

Kahve falında çuval dolusu elma görmek

Kahve falında çuval dolusu elma görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu elma gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Kahve falında çuval dolusu elma görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, çok büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu kağıt para görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu yılan görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu altın bulmak elindekileri de yitireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine yorulur.

Kahve falında çuval dolusu şeker görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, sevdiklerini de koruyacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek malından ve parasından olacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir