AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval dolusu soğan görmek

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, hatalarını fark edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu soğan gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında çuval dolusu altın bulmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval dolusu altın görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval dolusu elma görmek başının derde gireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval dolusu bozuk para görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuval dolusu un görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu ekmek görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, arzuların yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu ayakkabı görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir