AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval dolusu yılan görmek

Kahve falında çuval dolusu yılan görmek

Kahve falında çuval dolusu yılan görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, üstün başarılar alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu yılan gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında çuval dolusu yılan görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında çuval dolusu ayakkabı görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval dolusu bulgur görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek çok başarılı işlere girileceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu altın görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine yorulur.

Kahve falında çuval dolusu fındık görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çuval dolusu patates görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çuval dolusu şeker görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, birlikte bazı işler yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir