AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük biber görmek

Kahve falında çürük biber görmek

Kahve falında çürük biber görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, galibiyet kazanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulur.

Kahve falında çürük biber gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Kahve falında çürük kırmızı biber görmek bol dua edeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çürük biber görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına inanılır.

Kahve falında çürük yeşil biber görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük dişini çıkarmak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında çürük dişin düştüğünü görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük vişne görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında çürük diş çıktığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük kayısı yemek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir