AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber yetiştirmek

Kahve falında yeşil biber yetiştirmek

Kahve falında yeşil biber yetiştirmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, huzurun kaçacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil biber yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında yeşil biber yetiştirmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında biber yetiştirmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fasulye yetiştirmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taze biber görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil biberler görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil biber fidanı görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil biber görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yeşil biber görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir