AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük üzüm görmek

Kahve falında çürük üzüm görmek

Kahve falında çürük üzüm görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük üzüm gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda gelişme kaydetmenin bir yolu olabilir.

Kahve falında çürük üzüm görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, güç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük üzüm yemek kişiye hep umut olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında çürük üzüm toplamak çok büyük kazanç sağlanacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük kabak görmek yönetici makamına geleceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük lahana görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük soğan görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük kırmızı biber görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir