AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük diş almak

Kahve falında çürük diş almak

Kahve falında çürük diş almak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük diş almak gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin çürük olduğunu görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasında çürük diş görmek umutsuz olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında çürük diş çekildiğini görmek dileklerinin yerine geleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine tabir olunur.

Kahve falında diş çürük görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Kahve falında çürük dişlerin döküldüğünü görmek deneyim kazanacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında çürük diş fırçalamak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini çürük görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, iş hayatında zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir