AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze toplamak

Kahve falında sebze toplamak

Kahve falında sebze toplamak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında sebze toplamak gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Kahve falında sebze ve meyve toplamak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sebze bahçesinden sebze toplamak zorlukların ve kavgaların biteceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan sebze toplamak cebinin para göreceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında bostandan sebze toplamak dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan sebze toplamak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze toplamak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada sebze toplamak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir