AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük odun görmek

Kahve falında çürük odun görmek

Kahve falında çürük odun görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük odun gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim planlarına yer açmalısınız.

Kahve falında çürük odun görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük patlıcan görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işarettir.

Kahve falında çürük dişin çekildiğini görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişe dolgu yaptırmak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi çürük elma görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi çekmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında çürük saman görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük zeytin görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, bundan güç ve cesaret alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir