AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük zeytin görmek

Kahve falında çürük zeytin görmek

Kahve falında çürük zeytin görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük zeytin gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Kahve falında çürük zeytin yemek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, psikolojik olarak toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük zeytin görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, elinin döneceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük üzüm görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük meyve yemek güven kaybına uğrayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük duvar görmek yaşam refahının düşeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük kiraz yemek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında çürük diş görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir