AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük hamur görmek

Kahve falında çürük hamur görmek

Kahve falında çürük hamur görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük hamur gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar veya pazarlıklar gücünüzü göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında çürük hamur görmek kadim dostlar edineceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında çürük yumurta toplamak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük pırasa görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük mısır görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük yumurta kırmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah çürük diş görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir