Kahve falında çürük erik görmek

Kahve falında çürük erik görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yenileneceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işarettir.

Kahve falında çürük erik gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında çürük erik yemek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük erik görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yol alacağına yorulur.

Kahve falında vücutta çürük görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Kahve falında çürük dişi çekmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına inanılır.

Kahve falında çürük kayısı yemek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında çürük limon görmek kazancının günden güne azalacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çürük sakız görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir