AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişli birini görmek

Kahve falında çürük dişli birini görmek

Kahve falında çürük dişli birini görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çürük dişli birini gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında çürük dişli bebek görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük dişli insan görmek huzurlu hissedileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişli birini görmek huzurunun eski haline döneceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında dişli çark görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişli balık tutmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş dişli bebek görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında büyük dişli balık görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dişli fare görmek büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir