AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişli fare görmek

Kahve falında dişli fare görmek

Kahve falında dişli fare görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, elindeki imkanların artacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, anne baba duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişli fare gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Kahve falında büyük dişli fare görmek evlatlarının hayırlı olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet eder.

Kahve falında dişli fare görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği dişli görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında dişli balık görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişli bebek görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında dişli doğmuş bebek görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, daha rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında dişli bebek doğurduğunu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş dişli bebek görmek mali sorunlarının çözüleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir