AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dişli balık görmek

Kahve falında büyük dişli balık görmek

Kahve falında büyük dişli balık görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük dişli balık gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında büyük dişli balık görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük dişli fare görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişli balık görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişli balık tutmak yaşama isteğinin artacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın dişli birini görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği dişli görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına inanılır.

Kahve falında dişli fare görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir