AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişli balık tutmak

Kahve falında dişli balık tutmak

Kahve falında dişli balık tutmak gereksiz bir harcama yapılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Kahve falında dişli balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Kahve falında dişli balık tutmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük dişli balık görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına inanılır.

Kahve falında dişli balık görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Kahve falında dişli bebek doğurmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği dişli görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz dişli kadın görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında dişli köpek görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan dişli bebek görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir