AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanıyla yemek yemek

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yemek yemek

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yemek yemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanı yemek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yemek yemek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı evinde görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı olmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, çıkış yolları bulacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını öldüğünü görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı karısı görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir