AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanını öldüğünü görmek

Kahve falında cumhurbaşkanını öldüğünü görmek

Kahve falında cumhurbaşkanını öldüğünü görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını öldüğünü gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanın öldüğünü görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının öldüğünü duymak sorunlarını bu sayede bitireceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanını öldüğünü görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı misafir etmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir