AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ağırlamak yakında hedefine ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde misafir ağırlamak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde misafir ağırlamak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı evinde ağırlamak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Kahve falında yemekli misafir ağırlamak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, maddi sorumluluklarının artacağına delalet eder.

Kahve falında konuk ağırlamak herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı ağırlamak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir