AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı misafir etmek

Kahve falında cumhurbaşkanı misafir etmek

Kahve falında cumhurbaşkanı misafir etmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, zorluklarını aşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanı misafir etmek gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında cumhurbaşkanını misafir etmek kazancın helal şekilde artırılacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı misafir etmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı yemek işlerin yeni kapılar açacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla namaz kılmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek gam ve keder çekmeyeceğine, özlemelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski cumhurbaşkanını görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalettir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir