AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı ağırlamak

Kahve falında başbakanı ağırlamak

Kahve falında başbakanı ağırlamak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı ağırlamak gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Kahve falında başbakan ağırlamak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı evinde ağırlamak aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanı ağırlamak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine yorulur.

Kahve falında yemekli misafir ağırlamak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafir ağırlamak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafiri ağırlamak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafir ağırlamak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir