AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde misafir ağırlamak

Kahve falında evinde misafir ağırlamak

Kahve falında evinde misafir ağırlamak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yokluk içine düşeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde misafir ağırlamak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Kahve falında evinde misafir ağırlamak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, dostlarını da iyi seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde misafir ağırlamak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına inanılır.

Kahve falında yemekli misafir ağırlamak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında misafir ağırlamak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yatılı misafir ağırlamak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok misafir ağırlamak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık misafir ağırlamak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafiri ağırlamak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir