AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan ağırlamak

Kahve falında başbakan ağırlamak

Kahve falında başbakan ağırlamak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, düşman malından yemeye, zararının büyük olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan ağırlamak gördüyseniz:

  • Çoğu zaman belli öneri, teklif veya davetleri değerlendirmeye alırken çok fazla açıdan inceliyorsunuz.

Kahve falında başbakan ağırlamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında başbakanı ağırlamak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı evinde ağırlamak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında misafiri ağırlamak rahat edilecek bir projeye girileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işaret eder.

Kahve falında evinde misafir ağırlamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık misafir ağırlamak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, sohbetinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok misafir ağırlamak rahat edeceğine, ferahlayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Kahve falında yatılı misafir ağırlamak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir