AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca görmek

Kahve falında amca görmek

Kahve falında amca görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında amca gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında amcanın eşini görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, sağlığının geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amcasının kızını görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin amcasını görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işarettir.

Kahve falında amcalarımı görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına inanılır.

Kahve falında amca evinde olmak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca kızını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, güvensizlik duymaya rivayet etmektedir.

Kahve falında amcanın öldüğünü duymak hastalanacağına, üzüleceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın öldüğünü görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir