AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurdan çıkarmak

Kahve falında çukurdan çıkarmak

Kahve falında çukurdan çıkarmak dertlerin günden güne artacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çukurdan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Kahve falında çukurdan çıkarmak sağlığının da yerine geleceğine, sağlığını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çukurdan birini çıkarmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Kahve falında birini çukurdan çıkarmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kısmetlerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin çukura düştüğünü görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında su çukuru görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işarettir.

Kahve falında toprağa çukur kazmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir