AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurdan birini çıkarmak

Kahve falında çukurdan birini çıkarmak

Kahve falında çukurdan birini çıkarmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurdan birini çıkarmak gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Kahve falında çukurdan birini çıkarmak çok büyük bir rahata ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini çukurdan çıkarmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çukurdan çıkarmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde çukur görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çukura düşmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukurdan kaçmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet eder.

Kahve falında boş çukur görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı çukura girmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir