AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca evi görmek

Kahve falında amca evi görmek

Kahve falında amca evi görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, başarılarının devamlı olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amca evi gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında amca evi görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş amcayı öpmek kazancın sürekli artacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında amcamın kızını görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında amca kızının evlendiğini görmek ruhunun şifa bulacağına, evdeki nimetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca torunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet eder.

Kahve falında amcanın kızını görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amcaoğlu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir