AnaSayfa / Genel / Kahve falında çörek yapmak

Kahve falında çörek yapmak

Kahve falında çörek yapmak büyük paralara sahip olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çörek yapmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında çörek yapmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yağlı çörek yemek birikim yapılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Kahve falında peynirli çörek görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalet eder.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta börek çörek görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında fırında çörek görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında börek çörek almak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek çörek görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir