AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ısıtmak

Kahve falında birini ısıtmak

Kahve falında birini ısıtmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayattan yana keyif bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ısıtmak gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Kahve falında çay ısıtmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında su ısıtmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el ısıtmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kendisini işine vereceğine delalet eder.

Kahve falında ayak ısıtmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına yorulur.

Kahve falında birini ısıtmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede su ısıtmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında fırında ekmek ısıtmak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet eder.

Kahve falında yemek ısıtmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sıhhat kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir