AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbaya ekmek banmak

Kahve falında çorbaya ekmek banmak

Kahve falında çorbaya ekmek banmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında çorbaya ekmek banmak gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar almanızı destekleyen karışıklıklar ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında çorbaya ekmek banmak yeni ilişkiler kurulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeği yağa banmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, borçlarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeği suya banmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğe ekmek banmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında zeytinyağına ekmek banmak maaşının artacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yağa ekmek banmak geçim sıkıntısının biteceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çorba ekmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında çorba ekmek yemek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir