AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba dağıtmak

Kahve falında çorba dağıtmak

Kahve falında çorba dağıtmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, şansın döneceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında çorba dağıtmak gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Kahve falında çorba pişirip dağıtmak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorba dağıtmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine çorba vermek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut çorbası yemek attığı her adımda çok zarar edeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Kahve falında çorba kaynatmak düzeninin yeniden sağlanacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir