AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak

Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak

Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, bazı ortak işlere gireceğine, amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Mevcut bir soruna bir çözümünüz varsa arka planda kalmamalı veya uygulamaktan korkmamalısınız.

Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında bebeği bir yerde unutmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi bir yerde unutmak onlar adına aç insanları doyuracağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu bir yerde unutmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında montunu bir yerde unutmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, huzur ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında cüzdanı bir yerde unutmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı bir yerde unutmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çantayı bir yerde unutmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir